Kisbaba és újszülött fotózás

Babafotózás

Babafotózás

Korházi újszülött fotózás

2018. április 01. - digilab

Mennyi ideig tart a fotózás?

A fotózás általában tíz-tizenöt percig tart.

Mikor kerül sor a fotózásra?

Általában fotózunk minden csecsemőt az első teljes napján a kórházban. Lehetőség van arra is, hogy a lövés az ürítés előtti napon történjen. Általában nem szabad fényképeket készíteni a mentesítés napján, kivéve, ha a késedelem miatt orvosi okok vannak.

A férjem nem fog visszatérni a kórházba a nap végén. Akkor lehet a munkamenet?

Mindig arra ösztönözzük a férjet és a testvéreket, hogy vegyenek részt, ha rendelkezésre állnak a felvétel időpontjában, de a nap végén nem lehetünk a kórházban. Megpróbálunk eleget tenni Önnek, amennyire a menetrendünk megengedi.

Van-e különleges takaró?

Teljesen ösztönözzük, hogy otthoni kedvenc baba takarót vagy afgánt hozzon létre, hogy használhassa a lövést. A gyönyörű takaró textúrát, színt és emlékeit hozzáadhatja újszülött fotóihoz.

Hogyan tudok felkészülni a lövésre?

Szeretjük, hogy az anya és apa kezét a fotónkban is magába foglalja. A felvétel napján tiszta vagy semleges körömlakkot viseljen. A megzavaró ékszereket el kell távolítani; a baba legyen a fotók középpontjában.

Hozz létre egy sötét színű inget viselni a képeken; fényképezzük a baba a karjaidat és a szilárd / sötét színek kitűnőek mind színben, mind fekete-fehérben.

A baba a NICU-ban van, tudok még fotózni?

Igen, hagyja, hogy a nővér tudja, hogy Bella Baby képeket érdekel, és írja alá a beleegyezési nyilatkozatot. Az értekezlet befejeződik, amikor a nővér azt mondja, hogy a baba készen áll a képek készítésére.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoi-ruha-menyasszonyi-ruha.blog.hu/api/trackback/id/tr8413798196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása