Kisbaba és újszülött fotózás

Babafotózás

Babafotózás

Esküvői helyszín Komárom-Esztergom megyében

Kostel Étterem és Panzió

2022. szeptember 30. - digilab

ESKÜVŐI ÉS FOGADÁSI HELYSZÍNEK KESZTHELY

Tedd emlékezetessé életed legboldogabb napját Kostel Étterem és Panzió hangulatos környezetben. A butikok és a téglával szegélyezett ösvényekkel összekapcsolt fedett hidak között elhelyezkedő esküvői helyszíneink ideálisak megfizethető szertartásokhoz, fogadásokhoz, ebédekhez és vacsorákhoz a Keszthely egyik legbájosabb helyszínén. Szakképzett munkatársaink elkötelezettek amellett, hogy megfizethető áron kínálják a kiszolgálást és az ételeket, hogy felülmúlják az Ön elvárásait.

Függetlenül attól, hogy melyik rendezvényhelyszínt választja esküvői szertartáshoz, esküvői ebédhez vagy vacsorához, a következő szolgáltatásokra számíthat:

- Teljesen felszerelt audiovizuális rendszer kivetítőkkel, lapos képernyőkkel, mikrofonokkal, segéd- és wifi csatlakozásokkal-
- Komárom Esztergom megye 
- Esküvői helyszín
- Egy termosztát csak a helyhez, így szabályozhatja a hőmérsékletet-
- Tágas és ingyenes parkolási lehetőség
-Szabad helyet a tárolás, a kabátok és a szervezés számára-
- Menyasszonyszoba lehetőségek-

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoi-ruha-menyasszonyi-ruha.blog.hu/api/trackback/id/tr1917943796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása