Kisbaba és újszülött fotózás

Babafotózás

Babafotózás

Kisbabák fotózása műteremben

2018. február 27. - digilab

A fotósok számára, akik jobb újszülött képeket vagy anyákat akarnak magukkal vinni, itt van néhány tipp a sikeres újszülötteknek!

Fényképezd a baba korán! Szeretem az újszülötteket 4-10 napon belül fotózni. Az előítéletekkel természetesen nyilvánvalóan ki is nyúlik, attól függően, hogy korán született. Körülbelül 10 nap elteltével a legtöbb újszülött elkezdi a hosszabb ébrenléteket, és nehezebb bejutni arra a mély álomba, ahol meztelenül viselkednek. Kezdenek elkapni a baba akne, bőrhámlájuk, és sokan elveszítik a hajukat (általában, a tetején, így kapják azt a szép öregembert). Ha a baba egy kicsit idősebb (több mint 2 hét) próbálja meg ébren tartani legalább 90 percig az ülés előtt.

Tartsd melegen. Az újszülötteket nagyon meleg hõmérsékletre használják, miután annyi idõt töltöttek el anyukájukban, és nehezen szabályozzák testhõmérsékletüket, ezért ha meztelenül szeretné tartani õket, meg kell fordítania a hõmérsékletet! Használok egy helyiségfűtőt, hogy segítsen felmelegedni a lőtéren. Zárja be az ajtókat a helyiségbe, zárja be a / c szellőzőnyílásait, és ha meleg van, csak nyissa ki az ablakot. Valahol a 80 és 90 fok között ideális.

Fehér zaj. Én egy fehér zajos gépet használok, hogy elnyomja a kamera zárjának hangját és beszéljen. Ez általában segít a csecsemőknek abban, hogy aludni tudjanak, mivel állandóan zajosak, és talán nem maradnak aludni, ha túl csendes. Az anyaméh nem egy nagyon csendes hely. 

Győződjön meg arról, hogy a baba teljes hasa van. Mielőtt elkezdi a munkamenetet, húzza ki a babát, hogy csak egy pelenka legyen, és lazán csomagoljon egy takaróba, mielőtt jó etetést adna neki. Ha szünetet kell tartanod az ülésszak alatt, vegye be! Néhány gyerek 45 perc után újra ételt szeretne, és némelyik 45 percet vesz igénybe. Ne próbálja korán levágni a babát. A türelem kulcsfontosságú.

Bounce, rock, shush, pat. Az újszülött megnyugtatásának számos módja van, és ezek általában nagyon jól működnek. Van egy jóga labdád? Ha egy olyan csecsemővel dolgozom, ami nem aludni fog, tartja a baba mellettem, parkolja a seggem egy jóga labdát, és óvatosan ugrál. Ez utánozza az anya mozdulatait, amikor a baba az anyaméhben jár, és ha a baba készen áll aludni, általában kb. 5 perc múlva lesz. Én is használják a rezgő darab egy ugráló ülésen, hogy segítsen a babák alvás során pózol, amikor elkezd fussing és működik igazán jól!

Ebben a lövésben a vibráló dologot használom (már eltávolítottam ezeket a rudakat), hogy segítsenek a gyermek elaludni. A baba és a vibráló dolog között mindig egy takarót vagy faggyúruhát viselek, hogy a hideg műanyag ne dörzsölje a baba ellen.

Miután eltávolítottam, elaludt!

A babzsák. Most már vásárolhat babzsákokat kifejezetten az újszülöttek fotózásához, de egyszerűen csak vásárolhat egy rendszeres babák babtartóját és feltöltheti. Nekem van egy az overstock.com-ból (hasonló ehhez), de én is használtam a Target-et (vettem kettőt, és egy csomó tölteléket vettem fel, és tedd a másikba). Valószínűleg feltöltést vagy saját készítést is vásárolhat.

Amikor egyik unokámmal fényképeztem (ahol a következő képek közül sok származik ... ő most 3: P), nem tudtam behozni egy babzsákot a gépre, így a húgom megkapta a $ 20-os kölyök méretét a Targettől ( amit a többi gyerek szerette), és egy szalaggal egy gumiszalaggal kötöztük össze, hogy szűk legyen, és megjelenjen a túlfeszítés.

Mindig több takarót fektetek, így simább ...

majd helyezz egy kölyöket a tetejére, hogy elkapja a baleseteket, és győződjön meg róla, hogy nincs szivárgás az alatta lévő takaróknál.

Ezután rétegezem az összes takarót, amelyet használni fogok, egy kiskutya között. Ha tetején egy lyukas takaró van, győződjön meg arról, hogy van valami alatta, hogy nem bánja megmutatni egy kicsit (hasonló színű, ha tudsz). Nekem is van egy hátsó állványom, amellyel a takarót szorosan húzom (ha nem férhetek hozzá egy olyan székhez vagy valamihez, amellyel lefedhetem a takarót, például ebben az esetben).

 Fény. Itt láthatja azt a hozzászólást, amit a beltéri világításon tettem. Alapvetően, keressen nagy fényforrást forró pontok nélkül (és kapcsolja ki az összes beltéri fényt, mivel más színűek, mint a külső fény). Az északi vagy déli ablakok a legjobbak. Keletre néző ablakok délután dolgoznak, a nyugati ablakok pedig reggel dolgoznak. Általában több / jobb fényt kapsz az elsőnél magasabb padlón, de nem mindig. A képernyők eltávolítása több fényt biztosít. A csúszó üvegajtók tökéletesek.

Ezek az ügyfelek otthona felállításának felvételei (vegye figyelembe, hogy az ablakok mennyire alacsonyak, és ahol a beanbag / prop az ablakhoz viszonyítva fekszik):

Ezek a fenti beállításokból eredő képek:

Nagyon fontos, hogy szembenézzen a babával.

Ebben a következő lövésnél láthatja, hogyan helyezkedik el a baba az ablakból. Ne csináld ezt.

A gyerekkel szembenézve ezáltal kellemetlen és természetellenes árnyakat hoz létre (az orr árnyékának kell lennie

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoi-ruha-menyasszonyi-ruha.blog.hu/api/trackback/id/tr3913702068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása