Kisbaba és újszülött fotózás

Babafotózás

Babafotózás

Esküvői fotós szakmai szervezetek

2023. július 14. - digilab

Íme néhány ismert esküvői fotós szakmai szervezet:

  1. WPJA (Wedding Photojournalist Association): A WPJA a világ egyik vezető esküvői fotós szervezete. Céljuk a dokumentarista stílusú esküvői fotózás népszerűsítése és támogatása. A tagokat alaposan felülvizsgálják, mielőtt elfogadják őket a szervezetbe, és magas minőségi elvárásoknak kell megfelelniük.

  2. ISPWP (International Society of Professional Wedding Photographers): Az ISPWP egy nemzetközi szervezet, amely összefogja a világ legjobb esküvői fotósait. Tagjai szigorú minőségi szabványoknak felelnek meg, és a dokumentarista stílusú képek készítését preferálják.

  3. Fearless Photographers: A Fearless Photographers egy globális közösség, amely az egyedi és kreatív esküvői fotósokat tömöríti. A tagokat független zsűri válogatja be, és kiemelkedő képességeiket a pillanatok befogásában és a kreatív kompozíciókban értékelik.

  4. PPA (Professional Photographers of America): A PPA egy nagy szakmai szervezet, amely nemcsak az esküvői fotósokat, hanem általánosságban a szakmai fényképészeket támogatja. Tagjai szakmai fejlődési lehetőségeket kapnak, és a szervezet etikai kódexe alapján kell működniük.

  5. NPS (National Photographic Society): A NPS az Egyesült Királyságban működő szakmai fotósokat összefogó szervezet. Az esküvői fotósok mellett más fotós kategóriákat is támogatnak, és rendezvényeket, tréningeket, versenyeket szerveznek a tagok számára.

Ezek csak néhány ismert esküvői fotós szakmai szervezet, de világszerte sok más helyi és nemzetközi szervezet is létezik, amelyek segítséget és támogatást nyújtanak az esküvői fotósoknak

A bejegyzés trackback címe:

https://eskuvoi-ruha-menyasszonyi-ruha.blog.hu/api/trackback/id/tr6718166796

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása